NOSE WORK ÖPPEN TRÄNING

Öppna träningar i Nose Work är ett gyllene tillfälle för dig som gått kurs och att fortsätta  träna dig och din hund i den beroendeframkallande roliga sporten! 

Efter en kurs vill många fortsätta att träna i grupp, få den peppning och stöd som gruppträning medför och fortsätta att utvecklas. Kanske vill du vara spontan och ta dagen som den kommer, vara med nån gång då och då när det passar dig? Kanske söker du efter nya utmaningar, fler infallsvinklar och tips på övningar. De  öppna träningarna ska förhoppningsvis hjälpa till att hålla motivationen på topp och bidra till fortsatt utveckling!

Du väljer vilken doft du vill träna på och det kommer finnas olika sök både inne och ute och ekipagen roterar runt och tränar tillsammans.

Instruktör finns på plats och hjälper till men du jobbar även självständigt i de olika sökområdena för att alla skall få ut så mycket träning som möjligt.

Höga och låga gömmor, klättra på saker, olika typer av miljöträning…

Förkunskap som krävs är att hunden kan eukalyptus, eller lagerblad/lavendel om du väljer att träna med annan doft än eukalyptus.

Kostnad: 150:-

Antal platser: 4-6   

Instruktör: Inger Borg, SNWK certifierad & doftprovsdomare

aa46a123-a4a5-435c-a058-f70290829ae9jpg

ANMÄLAN

Är aktiviteten inte datumsatt, så gäller din anmälan som en intresseanmälan. 

Nästa kursstart: Datum kommer inom kort. Mörrum/Gränum Kl. 18.00-20.15
ANMÄL DIG HÄR
DSC_0983jpg