NOSE WORK1 GRUND

Nose Work är sporten som på väldigt kort tid blivit oerhört populär. Inte så konstigt då det är en lättsam aktiveringsform som inte kräver mycket plats eller dyr utrustning. Dessutom är det något som hundarna i regel älskar då de får göra det de är bäst på - nosa! Nose work passar allt från valpar till gamla hundar och är dessutom en utmärkt sysselsättning för den konvalescenta hunden eller den hund som av någon anledning har svårt att vara tillsammans med andra hundar och/eller behöver extra utrymme. (reaktiva hunden)

På denna kursen lär vi oss vad Nose Work är och hunden lär sig att söka eukalyptus. Vi börjar med behållarsök och inomhussök och ev. testar de två andra momenten utomhussök, fordonsök. Kursen hålls i clinicformat dvs vi tränar med en hund åt gången, detta för att skapa så bra möjligheter alla hundar och även reaktiva hundar ska kunna delta. I kursavgiften ingår teorimaterial och ett startkit så att du kan komma igång att träna hemma.

Kostnad: 1400:-

Antal platser: 4    

Instruktör: Inger Borg, SNWK certifierad & doftprovsdomare

ANMÄLAN

Är kursen inte datumsatt, så gäller din anmälan som en intresseanmälan. 

Nästa kursstart: Datum kommer inom kort. Mörrum/Gränum Kl. 18.00-20.15
ANMÄL DIG HÄR

NOSE WORK 1 GRUND

start 7/5 på Tassa På, Karlshamn                                    Mer info och anmälan (Anmälan till Tassa På)DSC_0983jpg