NOSE WORK1 GRUND

Nose Work är sporten som på väldigt kort tid blivit oerhört populär. Inte så konstigt då det är en lättsam aktiveringsform som inte kräver mycket plats eller dyr utrustning. Dessutom är det något som hundarna i regel älskar då de får göra det de är bäst på - nosa! Nose work passar allt från valpar till gamla hundar och är dessutom en utmärkt sysselsättning för den konvalescenta hunden eller den hund som av någon anledning har svårt att vara tillsammans med andra hundar och/eller behöver extra utrymme. (reaktiva hunden)

På denna kursen lär vi oss vad Nose Work är och hunden lär sig att söka eukalyptus. Vi börjar med behållarsök och inomhussök. Kursen hålls i clinicformat dvs vi tränar med en hund åt gången, detta för att skapa så bra möjligheter för att alla hundar och även reaktiva hundar ska kunna delta. I kursavgiften ingår teorimaterial och ett startkit så att du kan komma igång att träna hemma

Viktigt att tänka på: För att nå resultat och kunna följa med i kursplanen, så är det viktigt att träna mellan tillfällena. .

Kostnad: 1400:-

Antal platser: 4    

Instruktör: Inger Borg, SNWK certifierad & doftprovsdomare, auktoriserad TL & TS Nose Work. 

TL-Tävlingsledare

TS - Tävlingssekreterare

ANMÄLAN

Är kursen inte datumsatt, så gäller din anmälan som en intresseanmälan. 

Nose Work grund 2020

Nästa kursstart:  Tisdag 6/10, 13/10, 2710 & 3/11

Kl. 18.00-20.15

Plats: Mörrum/Gränum 

Tid: Kl. 18.00-20.30 
ANMÄL DIG HÄR

OBS,! Anmälan till externa kurser görs via deras hemsida 

Linnébygdens hundägarförening 

Start: 16/9  ( FULLT, men anmälan som reserv kan göras)

Plats: Älmhult
Anmälan: Mer info 

Älmhults BK

Start: 

Plats: Älmhult 

Anmälan: Mer info 

DSC_0983jpg