NOSE WORK INSPIRATION online
Välkommen till inspiration nose work. Känner du att du skulle behöva lite inspiration till olika träningsupplägg?  Här får du 25 olika uppdrag per modul, som du har möjlighet att genomföra i din egen takt.
Uppdragen ger dig bra möjligheter till utmaningar, inspiration i din träning  eller aktivering, men som samtidigt är utvecklande. 
Vill du ha träningsråd och feedback , så går det fint. Du kan välja till "Feedback" och då ingår det feedback på 5 av dina filmer på  uppdragen till en kostnad av 250:- 
Här finns olika möjligheter att dela filmerna,  youtube, messenger, mail etc. vi hittar en lösning som passar bra för dig. 

1. 25 uppdrag, alla moment ingår (behållare, inomhus, fordon & utomhus. , 5 i varje moment + 5 med olika färdigheter. Alla nivåer och doftetiketter.  OBS! Uppdragen är samma som NW 1 Star utmaning
2.  25 uppdrag, alla moment ingår (behållare, inomhus, fordon & utomhus. , 5 i varje moment + 5 med olika färdigheter. Alla nivåer och doftetiketter.  OBS! Uppdragen är samma som NW 2 Star utmaning

Förkunskaper: Alla kan delta, från nybörjare till erfarna, vad du söker på väljer du själv ex. godis, leksak, hydrolat, kong . Alla uppdrag går att anpassa utifrån den nivå som du är på och möjlighet till att utmana dig i träningen. 

Hur det går till?
Du gör din anmälan, din anmälan är en bekräftelse. Efter det får du en faktura alt. sms från Frilansfinans om du valt swish. När den är betald, så kan du maila info@t4t.se med en skärmdump på betalning eller vänta tills du får ett mail med länk till uppdragen.  (ha koll på din inkorg och kolla även din skräppost) Lägg gärna till mailadressen bland dina kontakter i e-postprogrammet, så minskar du risken med att det hamnar i skräpposten.
Sen så är det bara att köra igång!

Start: Löpande
Pris:
Uppdrag 175:-
Feedback: 200:- 
Anmälan:   https://forms.gle/i9tGVCn9TFggsKje7

Lite kort om mig:  Hundinstruktör, hundpsykolog, har ett flertal olika instruktörsutbildningar som ni gärna kan läsa om  under "Om mig". Är en riktig nosnörd,  det är få saker inom  hundträning som fascinerar mig så mycket som nosarbete.  SNWK certifierad instruktör, NW-tävlingsdomare, utbildare, certifierare, TL & TS., med mera. Tränar och tävlar aktiv, nu med en ny welsh springer spaniel kille. Startade när nose work kom till Sverige och firar med det 10 års jubileum med klubben 2024.  Att fortbilda mig själv är en viktig del  och något som jag  tycker är en viktig del,  fullärd blir man aldrig.