NOSE WORK UTMANING 2 STARS online
                                                                       NW utmaningen 2 star nyjpg
Välkommen till en utmaning som samtidigt ger dig bra möjlighet till utmaningar som ger dig viktiga grunder i din träning eller aktivering, men samtidigt är utvecklande. Självklart kan du delta utan att skicka in film på uppdragen, men för diplom och rosett gäller nedanstående.

25 uppdrag, alla moment ingår (behållare, inomhus, fordon & utomhus. , 5 i varje moment + 5 med olika färdigheter. Alla nivåer och doftetiketter,
Diplom: Alla deltagare som genomför minst 5 godkända uppdrag (film delas i facebookgruppen)
Rosett: Då ska du genomför 20 godkända uppdrag och om det är möjligt så kan du kombinera ihop max 2 uppdrag. tex. behållarsök med sökboost (motivation) (film delas i facebookgruppen)


Förkunskaper: Alla kan delta, från nybörjare till erfarna, vad du söker på väljer du själv ex. godis, leksak, hydrolat, kong . Alla uppdrag går att anpassa utifrån den nivå som du är på.  
Tips när du filmar: Inte för långa filmer, Max 2 minuter använd gärna en medhjälpare, eller stativ. Vill du ha feedback även på dig som förare så är det viktigt att ni båda finns med på film.

Start: 15 april, pågår i en månad (15/4-15/5) = 31 dagar. ( Om du anmäler dig senare så är det 31 dagar som är tiden som du har möjlighet att dela film på dina genomförda uppdrag.)
Pris: 325:-, ingår en kortare feedback, om du vill ha det. Mer information kommer i facebookgruppen


Du behöver ett Facebook-konto för att kunna vara med i en sluten facebookgrupp där uppdragen delas och där du lägger in dina filmer.  Om du inte har ett facebookkonto och vill delta, skriv i anmälan under övrig info så kan vi säkert lösa det tillsammans.
Länk till facebookgruppen kommer att skickas ut via mail i samband med bekräftelse och insläpp sker senast dagen innan start. Du kan gärna lägga till mailadressen info@t4t.se, så underlättar det för att mailet inte ska hamna i skräpposten. Men håll koll på skräpposten också.

EXTRA BONUS
Alla 25 uppdrag genomförda och godkända, deltar i en utlottning av 1 timma coaching i nose work online.

Välkommen ????????????????
Inger Borg

Lite kort om mig:  Hundinstruktör, hundpsykolog, har ett flertal olika instruktörsutbildningar som ni gärna kan läsa om  under "Om mig". Är en riktig nosnörd,  det är få saker inom  hundträning som fascinerar mig så mycket som nosarbete.  SNWK certifierad instruktör, NW-tävlingsdomare, utbildare, certifierare, TL & TS., med mera. Tränar och tävlar aktiv, nu med en ny welsh springer spaniel kille. Startade när nose work kom till Sverige och firare med det 10 års jubileum med klubben.  Att fortbilda mig själv är en viktig del  och något som jag  tycker är en viktig del och dessutom väldigt kul. Fullärd blir man aldrig.