NOSE WORK AKTIVITETS/TRÄNINGSUTMANING
                                                                       NW utmaning  logga SNWKjpg

Välkommen till en utmaning som samtidigt ger dig bra möjlighet till utmaningar som ger dig viktiga grunder i din träning  eller aktivering, men samtidigt är utvecklande.

25 uppdrag, alla moment ingår (behållare, inomhus, fordon & utomhus. , 5 i varje moment + 5 med olika färdigheter. Alla nivåer och doftetiketter.
Rosett:
 Då ska du genomför 20 uppdrag och om det är möjligt så kan du kombinera ihop max 2 uppdrag. tex.
behållarsök med sökboost (motivation)

Förkunskaper: Alla kan delta, från nybörjare till erfarna, vad du söker på väljer du själv ex. godis, leksak, hydrolat, kong . Alla uppdrag går att anpassa utifrån den nivå som du är på och möjlighet till att utmana dig i träningen. 

Start: 14 februari, pågår i en månad (14/2 - 13/3)
Pris: 300:-, ingår en kortare feedback, om du vill ha det. Mer information kommer i facebookgruppen
Du behöver ett Facebook-konto för att kunna vara med i en sluten facebookgrupp där uppdragen delas och där du lägger in dina filmer.
EXTRA BONUS
Alla 25 uppdrag genomförda och godkända, deltar i en utlottning av 1 timma coaching i nose work online.

Anmälan:  https://forms.gle/uTc5cdo3117yaUra6


Lite kort om mig:  Hundinstruktör, hundpsykolog, har ett flertal olika instruktörsutbildningar som ni gärna kan läsa om  under "Om mig". Är en riktig nosnörd,  det är få saker inom  hundträning som fascinerar mig så mycket som nosarbete.  SNWK certifierad instruktör, NW-tävlingsdomare, utbildare, certifierare, TL & TS., med mera. Tränar och tävlar aktiv, nu med en ny welsh springer spaniel kille. Startade när nose work kom till Sverige och firare med det 10 års jubileum med klubben.  Att fortbilda mig själv är en viktig del  och något som jag  tycker är en viktig del. Fullärd blir man aldrig.