Nose Work läger

Nose Work läger 2022

SOMMARNOSEN 4-5/6 2022, Ljuvadals Camping, Blekinge

Välkommen på Nose Workläger på Campingen Ljuvadal, Uggleboda. En miljö som erbjuder många olika typer av sök. Ett samarbete mellan Una, Hundiosen, Inger, Team4tassar och Håkan & Helén Ljuvadals camping.
Logga T4t o Hundiosenjpg
Inriktningen för lägret är träning inför tävling där vi fokuserar på att lyfta fram det bästa ur varje ekipage och stärka ekipagets teamkänsla, precis det vi anser är det centrala när vi tränar hund. Genom att vi arbetar med motivationshöjande övningar i olika svårighetsgrader är det möjligt att delta på lägret oavsett vilken klass man tränar/tävlar i.
Eventuellt kommer det att bli en föreläsning av veterinär Christopher Martinsen på fredagskvällen före lägret. Det går att önska ämne till denna.

Instruktörer

Inger Borg, Hundpsykolog och SNWK certifierad instruktör & NW tävlingsdomare, Team4tassar
Una Käck, SNWK certifierad instruktör, Hundiosen
Tid:
Lördag 10.00 - 17.00
Söndag 9.00-16.00

Antal platser
: 12-14 med hund. (Minimum 8 deltagare)
Pris:
2200:- inkl. fika

Boende och lunch ingår ej. På campingen finns möjlighet till ställplats för husvagn/husbil, här är en länk till campingen och där kan ni också läsa om hur man bokar plats. https://www.ljuvadal.se/

Anmälan är bindande men det går bra att sälja sin plats till ekipage som uppfyller kraven för att gå kursen och bekräftelse från oss.

Din anmälan är bindande. Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss skriftligen senast 14 dagar efter du har gjort din anmälan.
Du har då rätt att återfå avgiften efter att administrativ avgift har dragits av. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen

Välkommen

Anmälan & mer info https://forms.gle/RA7a4ry7dsK35ai87


NOSE WORK & Specialsöksläger 25-27/7 Fågelmara Gård, Blekinge

Välkommen till 3 dagars träningsläger Nose Work kl.1-2 & Specialsök (Kong) anordnat av Tomas, Kia Kaha Dog Training & Inger, Team4tassar på Fågelmara gård Blekinge.
Logga Kia Kaha T4tjpg
3-dagars läger för dig som tränar/tävlar i NW1 & NW2 och/eller Specialsök (Kong).
Vi kommer att jobba med att boosta teamkänsla, motivation, uthållighet, tydlighet vid hittad gömma med mera. Detta gör vi med roliga och utmanande sök som miljön på gården och dess härliga omgivning ger möjlighet till. Några roliga tävlingsliknade sök för både klass 1 & ev 2. Träningen är i olika miljöer på gården och erbjuder möjlighet till träning i alla 4 momenten. Vi varvar med teori och kortare föreläsningar.

Det här lägret är ett samarbete mellan Kia Kaha Dog Training (Tomas Karlsson) och Team4tassar (Inger Borg), vilket ger dig tillgång till 2 instruktörer hela helgen! Men det blir också träning där ni hjälper varandra.
Har du fler hundar så kan du om du vill träna med dem växelvis.

Varmt välkomna till 3 roliga & inspirerande sökdagar